Over Mij

Welkom! Ik ben Anita Wessels. Ik ben al jaren druk bezig met het maken van schilderijen en panelen van paarden, honden, mensen en andere opdrachten zoals boten en auto’s. Daarnaast maak ik naambordjes. Het is eigenlijk allemaal begonnen door mijn grote hobby: paardrijden. Ik ben regelmatig thuis te vinden in de stallen en dat is echt mijn rustpunt! Het paard op de foto is mijn Fries, waar ik fanatiek dressuur mee rij en die tevens mijn grote vriend is!

Via deze site wil ik je inzicht bieden in het soort producten dat ik maak. Ik maak en lever kwaliteit! Ik vind het belangrijk dat mijn schilderijen jouw paard, hond of ander dier er niet alleen op lijkt qua uiterlijk, maar dat ook het karakter duidelijk naar voren komt. Verder maak ik olieverfschilderijen van een breed aantal onderwerpen, zoals mensen, maar ook jouw boot of auto.

Dan mijn naambordjes: omdat ze gemaakt worden van trespa zijn ze zeer sterk en weerbestendig, zo gaan ze jaren mee. Daarbij worden ze ook nog eens beschermd door een zeer sterke speciale lak met UV filter. Ik krijg vaak berichten van opdrachtgevers waarin staat dat hun bordjes na al die jaren er nog mooi bij hangt. Dat vind ik erg leuk om te horen, en dat is ook heel belangrijk! Daarnaast maak ik bordjes van boomschors. Hoewel deze van hout zijn, worden ze ook gelakt met de super lak; dus ook van deze naambordjes kun je jaren genieten!.

Heb je vragen of interesse in een handgeschilderd naambordje of schilderij? Neem gerust contact op door te mailen naar anita@bulbie.com

Dan kijken we samen wat mogelijk is, zodat we een persoonlijk naambordje of schilderij naar wens kunnen maken.